Natuur en landschapPraat mee over groen in je leefomgeving
Natuur en landschap

Zou jij online sponsoracties organiseren voor je schoolplein als de provincie de kosten betaalt?

Margot Poolman January 15, 2019 694 keer bekeken 0 comments

Wil je als school een sponsoractie, loterij of collecte organiseren om meer geld voor je groene schoolplein te verwerven? Hoe organiseer je dat veilig en praktisch? Kinderen met contact geld over straat laten gaan is niet zo gewenst. Tegelijkertijd wil je geen grote administratieve rompslomp en het voor ouders, buurtbewoners bedrijven makkelijk maken om kleine bedragen te storten. 

Er zijn tegenwoordig mogelijkheden om online fondsenwervingsacties te starten, waarmee het veel gemakkelijker wordt om een sponsoractie te organiseren, te delen en bekend te maken. Enkele voorbeelden zijn voorjebuurt , kentaa en serious request3fm.

Het leuke van deze platforms is ook dat je hier inspiratie opdoet voor succescvolle sponsoracties. Het nadeel is dat je een klein deel van de opbrengst moet afdragen aan het platform zelf. Daarom willen we graag weten, zou jij interesse hebben om zo'n platform te gebruiken als de kosten door de provincie worden betaald.  Reageer op de poll.  Heb je interesse om zo'n platform te gebruiken? Waar zou zo'n platform voor jou aan moeten voldoen? 

Bij voldoende interesse willen we kijken naar samenwerking met één platform die gebruikt kan worden voor gelderse groene schoolpleinen. 

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings