Oranje Fonds  

1005 keer bekeken

Benieuwd naar de subsidiemogelijkheden van de provincie Gelderland, andere overheden en fondsen?  Filter op tag en selecteer jouw gemeente. Zo vind je alleen die subsdieregelingen die voor jouw regio gelden. 

Het Oranje Fonds wil meer mensen actief betrekken bij de samenleving. Belangrijke thema’s zijn dat mensen elkaar ontmoeten, zorgen voor elkaar en nog meer mensen de kans krijgen om een bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Samen tuinieren …Het is een laagdrempelige manier om elkaar te ontmoeten, beter te leren kennen of te ondersteunen.  Groen is daarnaast ook een geschikt middel om verschillende groepen mensen met elkaar in contact te brengen en te verbinden. Dat men meer leert over tuinieren is belangrijk maar geen op zichzelf staand doel voor het Oranje Fonds.

Wordt het nieuwe groene plein een plek waar buurtbewoners kunnen ontmoeten en activiteiten uitvoeren? Dan kan het in aanmerking komen voor een bijdrage van het Oranjefonds.  Het Oranjefonds ondersteunt geen speelplekken, maar wel projecten waarbij groen als middel wordt ingezet om sociale samenhang te bevorderen.

Afbeeldingen

Twitter

Cookie-instellingen