Wat is jouw favoriete landschap... of waar je je zorgen over maakt?

Doe mee!

Zelf iets plaatsen

Tot voor kort werden landschap en natuur in één adem genoemd. Maar landschap gaat over meer dan alleen het beschermen van de natuur. Landschap is 'trage', open ruimte. En tegelijk is het landschap meer dan een plaatje, een panoramisch vergezicht.

In het landschap zien we hoe mensen hun stempel drukken op de open ruimte. Het landschap is altijd in verandering, afhankelijk van wat we als mensen nodig hebben en belangrijk vinden. De kunst is om dat niet 'rucksichtslos' te doen. Verandering is onontkoombaar, een uitdaging zelfs, want hoe zorg je ervoor dat het landschap daar beter van wordt? 

Wat vind jij?
We hebben jouw ideeen en voorstellen hard nodig. Deel ze en praat via dit forum mee over de Gelderse landschap. Dit kan in de vorm van een foto, een stelling, een vraag, een reactie, een voorbeeld of een link naar bijvoorbeeld een artikel. Je kunt die eenvoudig zelf plaatsen.

Profiel aanmaken
Hiervoor moet je wel eerst een profiel aanmaken. Alleen door je te registreren kun je actief deelnemen aan het forum. Heb je al een profiel? Dan kun je direct een stelling, vraag of idee toevoegen.