Natuur en landschapPraat mee over groen in je leefomgeving
Natuur en landschap

Excursie kleine landschapselementen, 5 maart 2017 Lochem

Jeroen Koorevaar 23-02-2017 511 keer bekeken 2 reacties

Kleine landschapselementen hebben een grote waarde voor de biodiversiteit in ons cultuurlandschap. Regelmatig verschijnt er een artikel van de hand van ecoloog Jeroen Koorevaar over biotoopverbetering op het landgoed van Willem Post in het vakmagazine van de Jagersvereniging.

Beide heren nemen u met een lezing en een excursie graag mee in het hoe en waarom van biotoopverbetering en kleine landschapselementen. Landschapselementen aanleggen, in ere herstellen en onderhouden zijn de onderwerpen die behandeld zullen worden, zowel in de theorie als buiten in de praktijk.

Deelnemers: minimaal 10 – maximaal 20 Kosten: € 15,- p.p. incl. lichte lunch.

Tijd en datum: zondag 5 maart 2017, van 11:00 - circa 13:00

Opgeven via: jeroen@eco-logisch.com

 

 

2  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...
René van Eijden 07-03-17 om 14:36

Hé Jeroen wat een goed initiatief, heb je veel mensen kunnen laten genieten van het prachtige landschap van Lochem

Jeroen Koorevaar 07-03-17 om 15:22

Beste René,
Er hebben 10 mensen deelgenomen aan de excursie, deels uit Overijssel. Er waren zelfs een aantal Limburgers aanwezig. Men heeft laten weten het leuk en interessant gevonden te hebben en genoeg geprikkeld te zijn om zelf ook met kleine landschapselementen in de weer te willen gaan. Een geslaagde ochtend wat mij betreft.